Je bent hier: Home / Teksten / Scriptie nakijken

Scriptie nakijken

Scriptie nakijken levert je een foutloze scriptie op

Scriptie laten nakijken? Dat kan. Ben je bezig met je scriptie, maar wil je de laatste puntjes op de i door iemand anders laten checken? Geen probleem, ik zorg ervoor dat je scriptie taalkundig staat als een huis. Laat je scriptie nakijken en maak je geen zorgen meer op ook maar één komma, dt/fout of typefout. Met een journalistieke opleiding en master Tekst & Communicatie beschikt MaaktContent over de juiste basis om foutloze teksten te schrijven.

Scriptie nakijken: 4 redenen waarom

Waarom je scriptie nakijken uitbesteden? Hier volgende 4 redenen:

1. Blindheid voor fouten: je hebt zelf al zoveel uren in die scriptie gestopt, dat je soms door de bomen de dt/fout waarschijnlijk niet meer ziet. Mijn neutrale blik helpt je naar een foutloze scriptie.

2. Taalfouten ‘not done’ in scripties: opleidingen eisen qua taalvaardigheid steeds meer van hun studenten, zeker als het gaat om scriptie. En taal-, spel, en typefouten zijn sowieso niet al te best voor je imago. Je scriptie opent de deur naar je eerste baan, dus dat is nogal wat.

3. Gemak en tijd: laten we eerlijk zijn. Ik check jouw scriptie, terwijl jij in het zwembad ligt, op de bank slaapt of een avondje gaat stappen. Zo makkelijk was meters maken met je scriptie nog nooit.

4. Leerzaam: ik plaats de aanpassingen en opmerkingen duidelijk en helder in je document. Hierdoor zie je wat ik heb aangepast en waarom. Steek je die taalles ook meteen in je zak.

Wat kost dat nou, een scriptie nakijken?

Een scriptie nakijken kost tijd en tijd kost geld. Hoeveel tijd het precies kost, is afhankelijk van de grootte van het document. Het snelste kom je het te weten door je scriptie vrijblijvend even te mailen naar cindy@maaktcontent.nl. Binnen 24 uur weet je dan waar je qua kosten aan toe bent en kun je nog altijd een ‘go’ of ‘no go’ geven.

Wil je meer informatie over de dienst scriptie nakijken? Mail naar cindy@maaktcontent.nl of bel naar 06-23191294.

Scroll To Top