Je bent hier: Home / Teksten / Interviews

Interviews

Goede interviewtechnieken leiden tot rake teksten

Dankzij mijn journalistieke opleiding en uren aan interviewervaring, kun je je interviews met een gerust hart aan MaaktContent overlaten. De succesformule bij het afnemen van interviews zit ‘m in mijn aanpak: een aangename sfeer creëren, goed inlezen, gerichte vragen stellen, doorvragen en goed luisteren. Na vele interviews is deze manier van werken inmiddels mijn tweede natuur geworden. Het eindresultaat zijn pakkende quotes en prettig leesbare teksten voor je website, brochure of artikel.

header-interviews-maaktcontent

Interviewervaring bij krant en tijdschriften

MaaktContent heeft voor diverse media interviews verzorgd, zoals voor de Yes, Viva, Hitkrant en het Eindhovens Dagblad. De onderwerpen van die interviews liepen uiteen: van een talentvolle sporter tot het overlijden van een moeder en van het 20-jarig jubileum van een winkel tot een interview over een film met één van de actrices. Ook voor het schrijven van een boek draai ik mijn hand niet om. In november 2013 kwam het boek ‘Limburgse topsporters in beeld’ van Jacobs Fotografie uit. Hiervoor heb ik tien interviews met Limburgse sporters voor mijn rekening genomen.

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen voor het uitbesteden van je interview? Neem contact op met MaaktContent.

Scroll To Top