Je bent hier: Home / Online marketing / Google Adwords

Google Adwords

Pak je lead beet met Google Adwords

Google Adwords (SEA: Search Engine Advertising) is het betaald adverteren in Google. Middels Google Adwords bepaal je zelf bij welke zoekopdrachten jouw advertenties moeten worden weergegeven. Google stelt hiervoor drie plekken bovenaan beschikbaar (boven de natuurlijke zoekresultaten: SEO) en zeven of acht aan de rechterkant. De kracht van Google Adwords is dat het hengelen naar een lead zeer kansrijk is. Jouw advertentie wordt namelijk getoond op basis van zoekgedrag en niet zoals bij offline advertenties ‘in de hoop dat het iemand aanspreekt’. Dichter bij het vuur kun je dus niet zitten!

header-google-adwords-maaktcontent

Via Google Adwords (SEA) in de spotlights

Aantrekkelijk aan Google Adwords als online marketing tool is dat je niet betaalt voor een vertoning, maar pas wanneer iemand klikt. Hierdoor betaal je dus pas wanneer iemand daadwerkelijk je website bezoekt. De prijs per zoekwoord is afhankelijk van de mate van concurrentie. Dit kan bijvoorbeeld € 0,12 of € 8,00 per klik zijn. Het succes van de campagne (conversies) zijn onder andere afhankelijk van je zoekwoorden, advertentie en landingspagina. Dankzij mijn uitgebreide webervaring ben ik je hierbij optimaal van dienst! Ik verzorg je Adwords campagne, optimaliseer en houd de resultaten scherp in de gaten.

Wil je meer informatie of eens vrijblijvend in gesprek over het inzetten van Google Adwords? Neem direct contact met mij op.

Scroll To Top